Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Χρ. Παππάς: Νεανικές επιλογές τα ναζιστικά σύμβολα που είχε...


 
Της φυλακής τα σίδερα, «πέφτουν» βαριά για τον Γιαννιώτη βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά που σήμερα το απόγευμα κατέθεσε προσφυγή για να αποφυλακιστεί με όρους.

Ο Χρ. Παππάς  υποστηρίζει πως ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη φυλακή είναι επειδή ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

«Δεν είμαι, όμως, σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια και να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την Πατρίδα μας, ούτε και στελέχη κομμάτων που πράγματι ήταν μέλη "εγκληματικής Οργάνωσης"».

 Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι ο κ. Παππάς αποποιείται  τον χαρακτηρισμό του ναζιστή, που του απέδωσαν, όπως υποστηρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης, «για κάποιες νεανικές επιλογές του» (!).

Δεν παραλείπει επίσης να καταδικάσει τη  δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέροντας ότι ο Γ. Ρουπακιάς έδρασε «με βιαιότητα» από δική του πρωτοβουλία και επισημαίνει ότι η πράξη του εξυπηρέτησε άλλους και «ζημίωσε το κόμμα μας». Σημειώνεται ότι αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε και ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος.